Fruit op je werk

Waarom fruit op  het werk

Gezondheid in het bedrijf is erg belangrijk. Door fruit op het werk aan te bieden zorgt u ervoor dat uw collega’s onbewust bezig zijn met een gezonde levensstijl. Het fruit zorgt voor een positieve invloed op de arbeidsproductiviteit en de werksfeer. Door de vele voedingsstoffen, vitamine en mineralen in het fruit is de kans groot dat het ziekteverzuim terugdringt. Dit extraatje in het bedrijf wordt door u collega’s en klanten enorm gewaardeerd. Ook geeft het uw bedrijf een gezond imago. Faapie’s fruit draagt bij aan een gezonde werkomgeving!

Abonnement

U gaat geen verplichtingen aan middels een abonnement. Er is slechts een opzeg termijn van 2 weken. Indien er in periodes minder mensen in het bedrijf aanwezig zijn bijv. vanwege vakanties kan de fruitbox in aantallen worden aangepast. Wij vragen u vriendelijk dit minstens één week van te voren aan ons door te geven.

Voor wie is Faapies fruit

Faapie’s fruit is voor iedereen, wij kunnen een werkplek vanaf 5 personen beleveren, maar voorzien ook scholen en kantoren met meerdere afdelingen en verdiepingen van werkfruit. Ook voor eenmalige acties, beurzen, of speciale projecten bieden wij de mogelijkheid om te voorzien van fruit.